lördag 30 oktober 2010

När straffet kommer innan brottet

Min fascination över västtrafik finner inga gränser. Mannen hade ju i och för sig vett nog att säga upp sig, men hur är man egentligen funtad från början om man inte bara jobbar på sin fritid, utan dessutom gör det berusad. Detta bekräftar bara det jag länge trott: biljettkontrollanterna är onda människor som njuter av att sätta dit folk. Inte en chans att det handlar om att upprätthålla regler eller något liknande, här är det njutning av att plåga någon (som kanske eller kanske inte förtjänar det) och skadeglädje som gäller.

Det var dock inte som någon form av förutspått straff som Haggan deponerade vår soppåse (hon hittade inte miljöstationen, tänkte ta med dem hem istället, men glömde den på vagnen) häromdagen. Men jag uppskattar det ändå.

2 kommentarer:

  1. Tycker inte att du ska dra alla över samma kam ,
    tycker kontrollanterna gör ett bra jobb ,dom BEHÖVS

    SvaraRadera
  2. Det bästa av allt var att mannen i fråga var chef för biljettkontrollen, men hade inga som helst befogenheter att själv ställa ut någon bot.

    Sedan finns det bloggare som du som njuter av att sprida sina hatiska klichéer runt sig, det är också ett släkte för sig själv.

    SvaraRadera