fredag 30 oktober 2009

Främling -för vett och sans

Jag vet inte om det handlar om dålig journalistik från Expressens sida, eller om det är Carola som närmar sig Anna Ankas intelligensstatus (helt otroligt hur ofta saker går att jämföra med den hollywoodfrun!). I dagens artikel finns det framför allt två saker jag finner underhållande.

  1. Påståendet att man aldrig blir profet i sitt eget hemland. Hon säger sig mötas med mer respekt i Norge, följt av kommentaren att får man uppmärksamhet utomlands medför det ett högre anseende i Sverige. Är inte detta lite motsägelsefullt? Om hon nu är så stor i Norge borde hon ju med den logiken njuta av denna höga prestige här hemma? Och därmed faktiskt bli uppskattad, känd och populär -vilket hon bevislingen inte är.
  2. Carolas filmplaner. Det som ligger närmast till hands är "en musikalfilm, typ romantisk action". På fullast allvar: hur många filmer i den kategorin kan ni komma på?

2 kommentarer:

  1. Vadå anna ankas hon är ju så långt bort som hon kan komma henne.:O
    Ja men vad bra att gör engen genre i filmens värld då. Vilket nytänkande, du verkar gammal och gammalmodig som inte vågar på saker tro att allt är gjort

    SvaraRadera
  2. Hahahaha, tror inte det! Carola känns ungefär lika genuin som... just det -Anna Anka! Men det är klart, man måste ju lägga till lite religiös fanatism för att få Carola också.
    Och sedan när borgar en egen genre för kvalitet? Knappast i samma mening som Carola!

    SvaraRadera